Započnite biznis

prodavnica

Želite da otvorite radnju zdrave hrane, market, trafiku....imate lokal, sredstva ali ne i iskustvo i znanje potrebno da se kreira inicijalni asortiman robe koji će odgovrati ciljnoj grupi kupaca, veličini lokala, sezoni i sl. Ne biste želeli da se “zatrpate” robom koja se slabo prodaje ali želite da svega bude dovoljno, niste sigurni šta biste ulistali od pakovane robe a šta u rinfuzi, imate mnogo pitanja i nedumica.
Slobono nam se javite, biće nam zadovoljstvo da koristeći višegodšnje iskustvo, poznavanje izlaznosti artikala i vodeći računa o svim bitnim kriterijumima, za Vas, kreiramo najoptimalniji početni asortiman. Na taj način izbećićete gubljenje vremena i sve početničke greške koje mogu nepotrebno da Vas uspore na putu rasta i razvoja i “zarobe” Vam značajna finansijska sredstva koja sigurno mogu pametnije da se iskoriste.

Iskusno osoblje naše prodaje pomoći će Vam i nizom korisnih saveta u pogledu organizacije, načina izlaganja, skladištenja i čuvanja robe, uputiće Vas u osnovne obaveze koje nalaže važeća zakonska regulativa itd.
Ne brinite ni o transportu robe, prepustite to nama. Svu, kod nas kupljenu robu, dovešćemo potpuno besplatno na Vašu adresu.
Preporučujemo da nas na početku saradnje posetite u našim prostorijama na adresi Zemun Polje Mala Pruga 12a kako bismo se upoznali i obavili formalnosti oko registracije kupca. Nakon toga, sva trebovanja nam možete dostaviti na način koji Vama najviše odgovara – telefonom ili mailom.

prodavnica01

Kako do nas:

mapa