O nama

G

Kao veleprodaja počeli smo skromno 2001. godine i vremenom, prateći trendove i uspešno se prilagodjavajući promenama, izrasli u jednu od vodećih na tržištu Srbije a od nedavno otpočeli smo i sa izvozom robe u zemlje regiona i EU. Pored naše dve veleprodajne lokacije: Zemun Polje Mala Pruga 12a i Kvantaška pijaca lok. br. 3 u sastavu Špajz d.o.o posluje i više maloprodajnih objekata na teritoriji Beograda i jedan u Zrenjaninu.

Zahvaljujući sopstvenom uvozu kao i saradnji sa svim renomiranim domaćim proizvodjačima i distributerima u našem prodajnom asortimanu od preko 3000 artikala naći ćete osnovne namirnice, konditore, zdravu hranu, pića, začine... ukratko sve što Vam je potrebno za kreiranje ili dopunu asortimana, bilo da imate prodavnicu zdrave hrane, market ili trafiku.

Naše ljubazno osoblje daće Vam sve potrebne informacije o proizvodima, dostavi, preporučiti aktuelne artikle a ukoliko tek počinjete, u dogovoru sa Vama, zavisno od lokacije, ciljne grupe kupaca i sezone kreirati najoptimalniji inicijalni asortiman za što uspešniji start Vaše nove radnje.

Vozilima iz našeg voznog parka besplatno i u najkraćem roku, dostavićemo, kod nas kupljenu robu, na Vašu adresu.

Povoljne cene, širok asortiman kvalitetne robe, profesionalni odnos prema kupcu i redovna dostava samo su neki od kvaliteta koji nas izdvajaju na tržištu. Ukoliko nam pružite priliku da budemo Vaš partner u biznisu, obezbedićete sebi redovnu isporuku robe po konkurentnim cenama i uštedeti značajan deo vremena predvidjenog za nabavku.

Vaš Špajz